hits

Rapeculture? Helt sykt

Dersom du noen gang lurer på hvorfor ting som ?#Metoo? fortsatt finnes, og at du alltid sier ?Det er din egen skyld om du blir voldtatt?. Da er dette for deg.

Det er 2017, og det er ingen som snakker om det. Det er ingen som gjør noe med det?!

Det gjør så vondt i meg å lese om kvinner som har blitt seksuelt mishandlet. Det gjør så vondt å vite at de kvinnene ikke er de eneste. At det finnes så mange flere mennesker som har vært utsatt for samme sak, men som ikke deler det med noen.

Det gjør så vondt i meg når noen kommer å sier at de har blitt tvunget til å ha samleie i mot sin egen vilje. Det gjør vondt hver gang vi leser at noen har blitt seksuelt mishandla, for eks på fest. Hver gang noen kødder om voldtekt, eller hver gang noen bare slenger ut et seksuelt krenkjedne kommentar. Det er så teit, når skal folk slutte?!

Det finnes så mange mennesker som ikke tørr å si at dette er noe som har skjedd med dem, dette er noe som må stoppes. Det er fortsatt noen som sier ifra, men hva gjør vi egt med det? Ingenting.

Vi lever i 2017, og folk har fortsatt ikke lært av sine handlinger. Jeg er så lei av å måtte høre ting som ?Han gjorde det, bare for at han liker deg?, eller ?Boys will be boys?. HA ?Boys will be boys? MY ASS!! Det er ikke en unnskylding. Når skal ?boys? stå for sine handlinger? Når skal de bli tatt for sine handlinger?

Det at ?rapeculture? på en eller annen måte har blitt godtatt og normalisert, er helt sykt. Hvorfor er det ingen som gjør noe med det? Dette er ikke noe som bare skjer i utlandet, dette skjer rett under nesen vår. Dette skjer også her i Norge.

Hvorfor er det sånn at i 2017 skylder man fortsatt på offeret? Handler det fortsatt om hvordan man kler seg? Er det sånn at hvis ei jente går med en stram kjole så ber hun om å bli voldtatt eller hva?

Jeg mener ikke at det bare er mennenes feil, jeg vet absolutt at menn også kan bli rammet av samme sak .Men hvor mange ganger har du hørt at det har skjedd? 

Jeg håper så mye at det blir gjort noe med dette, jeg håper at. om jeg noen gang jeg får en datter, at hun og alle andre, aldri skal trenge å si at de har vært i samme situasjon. Samme situasjon som allerede mange mennesker har vært med i.

All kjærlighet til dere jenter.

WE ARE YOUR BIGGEST FANS (!!!)

 

Én kommentar

Kjendis123

03.12.2017 kl.20:56

DRIT BRA SKREVET

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Bare for å bli famous:)

Kategorier